Cautare

613 de rezultate pentru "horoscop taur" (2.56 secunde)
Taur O luna cu multa actiune si placere la cote maxime. S-au aliniat planetele atat de favorabil pentru tine incat nu prea vei avea odihna.
TAUR 21.04-21.05: Jupiter este vizavi de semnul dumneavoastra si acesta este un lucru pozitiv. Este un moment culminant, de crestere materiala si fizica, precum si de satisfactie spirituala.
TAUR - Sambata: Ii pregatesti persoanei iubite o iesire in afara orasului si, asa cum te stiu toti, nu lasi nimic la voia intamplarii.
TAUR 21.04-21.05: Urmeaza o saptamana destul de stresanta, dar, cu toate acestea, incepeti sa va faceti planuri entuziaste in ceea ce priveste o calatorie sau ceva legat de ocupatia dumneavoastra.
TAUR 21.04-21.05: Va preocupa tot felul de activitati intelectuale, precum intalniri si discutii cu oameni cu care abia ati facut cunostinta.
Taur Nu te mai gandi la lista de dorinte care nu s-au indeplinit, ci scoate in evidenta cat de multe alte lucruri ai primit de la viata. ... Horoscop oferit de ACVARIA.
TAUR 21.04-21.05: Puneti-va centurile de siguranta pentru ca urmeaza o perioada in care totul se deruleaza in ritm alert.
Cei singuri vor avea parte de o noua relatie, in timp cei deja intr-o relatie vor avea parte de multa intelegere TAUR Ai o saptamana de exceptie, esti plin de energie si bunavointa.
TAUR 21.04-21.05: Vechile modele dupa care v-ati ghidat pana acum se vor schimba si oamenii vor fi fortati sa va priveasca diferit.
TAUR: O sa alocati o suma de bani reamenajarilor interioare poate mai luati ceva pentru gradina, terasa, sunt operatiuni care costa si nu vreti sa depaseasca bugetul propus.
Taur: Ai multa energie si esti dispus sa o folosesti productiv. Acorzi foarte multa atentie lucrurilor pe care le faci si reusesti sa impresionezi.
TAUR 21.04-21.05: Primiti o invitatie la un eveniment distractiv sau la unul sportiv. Continua insa discutiile in familie si veti incepe o reparatie la domiciliu.
Pentru cei nascuti sub semnul Taur, august 2018 le va oferi ocazia sa adune roadele efortulor anterioare. In sfarsit, va puteti destine, bucurandu-va deplin de reusite.
TAUR Privesti cu mult optimism catre etapele viitoare ale unui plan care evolueaza foarte bine. Ai suficiente motive sa astepti cu interes ce va urma si de aceea ai dori chiar sa mai grabesti un pic lucrurile, daca s-ar putea.
TAUR 21.04-21.05: Nu puteti ignora faptul ca parcurgeti o saptamana ocupata, care decurge rapid. Trebuie sa tineti pasul si sa continuati sa zambiti.
TAUR 21.04-21.05: Se anunta ceva nou legat de familie si casa. Sunt posibile schimbari in ceea ce priveste un teren, o casa sau o proprietate comuna.
TAUR - Daca esti casatorit este posibil ca reactiile tale impulsive sa genereze neintelegeri majore cu partenerul. - Sanatate: Capacitatea ta de concentrare va fi destul de scazuta si te vei confrunta cu migrene.
TAUR Presimti ca se apropie un eveniment care iti inspira o oarecare teama dar, in loc sa folosesti timpul ce te desparte de acesta intr-un mod constructiv, stai si-ti torni singur cenusa in cap, lamentandu-te intruna.
Taur: O saptamana buna pe plan sentimental. Dar pot suferi din cauza unor persoana care le interpreteaza gresit gesturile. Gemeni:
TAUR Imbraci haina omului matur pus pe povete si sfaturi serioase in fata unei persoane care ia totul in gluma.
google-analytics.com